Hizmetlerimiz

Fabrika Temizliği


Fabrikalar Temizliği Güç Olan, Gerek Geniş Alana Sahip Olması Gerekse Kiri Oluşturan Maddelerin Çeşitliliği Sebebi İle Biraz Daha Zor Olan Meskendir.

Merve Temizlik Birçok Fabrika Temizliği Yapmış Olup Bunları Referans Olarak Verebilecek Bir Firmadır. Ekibi Ve Sistemi İle Fabrikaların Temizliğini Çok İyi Bir Şekilde Yapmış, Özellikle Gıda Üretimi Yapan Fabrikalara Daha Özen Göstermiş Ve Teşekkürleri Almış Bir Şirkettir.

Merve Temizlik Bu Tecrübesi İle Hangi Fabrikada Hangi Temizlik Malzemesinin Kullanılacağını Bilir. Güçlü Yağ Sökücüleri, Sağlığa Zararsız Temizlik Ürünleri, Sökücüleri İle En Zor Kirleri Bile Temizleyerek Fabrikada Hijyeni Sağlar. Lavabo Ve Mutfak Gibi Alanları Dezenfekte Eder. Koridor Gibi Yerleri Hijyenik Hale Getirir.

Gaziantep Temizlik Şirketimizin Çalışma Periyodu Zorunluluğu Yoktur. Günlük, Haftalık, Aylık Temizlik Hizmetleri Sunabileceği Gibi Tek Seferlik Hizmetinde Mevcuttur. İşini En İyi Şekilde Yapan Şirketimiz Yaptığı Referans İşler İle Sektörde Kendini Kanıtlamıştır.

Temizlik hayattır...

Yaşamış olduğumuz bu zorlu salgın günlerinde ev, işyeri ve kişisel temizliğimize mutlaka özen gösterelim.

Bizimle İletişime Geçin

Loading