Hizmetlerimiz

Cami Temizliği


İbadethaneler Günlük Misafiri En Çok Olan, Bazı Günlerde Sayısı Binleri Bulan İnsanların Olduğu Ortak Bir Meskendir. İbadet Amaçlı Gelen Bu İnsanların Oluşturduğu Kalabalık Ortam Ve Diğer Sebeplerden Dolayı Cami Gibi İbadet Yerleri Zamanla Kirlenir.

Merve Temizlik Olarak Biz Cami Temizliği Yamaktayız. Camilerde Özellikle Secde Edilen Yer Olan Halılar, Kapı Kolları, Ayakkabılıklar Gibi Noktalar En Çok Kirlenen Yerledir. Buralarda Oluşan Kir Hastalığa Davet Çıkarabilir. Bundan Dolayı Bu Bölgelerin Temiz Olması Kritik Önem Taşır. Hijyen Açısında En Üst Seviyede Olması Gereken Camiler Merve Temizlik Hizmetlerini Seçmeye Devam Ediyor. Profesyonel Ekibi, Sistemi, İş Ahlakı İle Sektöründe Önemli Bir Yerde Bulunan Şirketimiz Camilerimizin Temizliğinde Gerekli Özeni Fazlası İle Gösterir. Kutsal Mekânlarımızın Öneminin Farkında Olduğu İçin İşini Ciddiyetini Asla Bozmaz.

Temizlik Yapılırken Halıların Sadece Ön Yüzünü Değil İki Tarafını Da Derinlemesine Temizler. Bu Esnada Isıtma-Soğutma Sistemlerine Zarar Vermez.

Temizlik hayattır...

Yaşamış olduğumuz bu zorlu salgın günlerinde ev, işyeri ve kişisel temizliğimize mutlaka özen gösterelim.

Bizimle İletişime Geçin

Loading